0 0
Budinca de ciocolata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

4 galbenusuri de ou
110 gr zahar
400 ml frisca
20 gr cacao
20 gr ciocolata amaruie

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Budinca de ciocolata

Cuisine:
  • 90 min (2 ore la rece)
  • Serves 3
  • Easy

Ingredients

Directions

Steps

1
Done
30 min

Se pune frisca intr-o tigaie si se lasa sa se incalzeasca la foc mic.
Intr-un bol se freaca albusurile cu zahar si cacao pana devin spumoase.
Se toarna treptat frisca incalzita peste amestecul de oua si se adauga si ciocolata amaruie rupta in bucatele. Se amesteca ferm, evitand insa formarea spumei.

2
Done
60 min + (2 ore la rece)

Se toarna crema in forme si se fierbe la bain-marie aproximativ o ora, sau pana cand budinca devine ferma. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca, apoi se baga la frigider pentru cel putin 2 ore.

Adi Iamandi

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Ciocolata cu chili
next
Legume gratinate

Add Your Comment