0 0
File de biban cu piure de morcov si sparanghel

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

150 g file de biban
200 g morcov
100 g sparanghel
50 g sfecla rosie
30 g unt
30 ml ulei de masline
100 ml vin alb
sare si piper

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

File de biban cu piure de morcov si sparanghel

  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Intr-o oala cu apa fierbinte se fierbe morcovul. Se scoate si se blendeaza cu unt pana se obtine un piure. Se adauga sare si piper dupa gust

2
Done
3 minute

In aceeasi apa se fierbe si sfecla rosie taiata cubulete si se opareste sparanghelul timp de 2 minute

3
Done
2minute

Pe o tigaie incinsa cu putin ulei se pune fileul de biban si se tine 2 minute la foc mare pana se obtine o culoare caramizie.

4
Done
10minute

Impreuna cu sparanghelul, usturoi pisat, sare, piper, unt si vin alb, se introduce fileul de biban la cuptorul incins in prealabil la 180 grade timp de 9 minute

5
Done
2minute

Pe o farfurie intinsa se aseaza piureul de morcov, betele de sparanghel, apoi fileul de biban.

Papile Gustative

Retete Gustoase pentru Papile Sanatoase

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Painici cu corcoduse
next
Castraveti pentru Iarna

Add Your Comment