0 0
Granita de portocale

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

250 ml apa
75 gr zahar
50 ml Suc de lamaie
150 ml suc de portocale
Coaja rasa de la 2 portocale

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Granita de portocale

Cuisine:
  • 20 min
  • Serves 3
  • Easy

Ingredients

Directions

Majoritatea oamenilor arunca, de obicei, cojiile de portocala. O mare greseala deoarece acestea vin cu beneficii neasteptate si nutrienti esentiali noua.

Primul beneificu: Scaderea colesterolului

Al doile beneficiu: Combaterea cancerului

Al treilea beneficiu: Amelioreaza arsurile stomacale

Al patrulea beneficiu: Stimuleaza digestia

Iar prin consumul regulat putem tine la distanta gripa si raceala.

Steps

1
Done
10 min

Se spala bine portocalele si se curata de coaja, doar partea portocalie. Apoi se storc si se strecoara sucul printr-un tifon.
Se face un sirop din apa clocotita si zahar fierte impreuna 4-5 minute. Se lasa sa se raceasca apoi se combina cu sucul de citrice si cu coaja de portocala.

2
Done
10 min

Amestecul se da la congelator pentru o ora, pana se formeaza cristale de gheata. Se amesteca bine si se lasa din nou la congelator. Procesul se repeta de 4-5 ori.
Granita este gata cand gheata capata o consistenta uniforma.

Adi Iamandi

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Granita de cafea
next
Desert crocant cu alune de padure

Add Your Comment