0 0
Jeleu de corcoduse

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

400g corcoduse fara samburi
2 litri compot de corcoduse compot de corcoduse
4 pliculete gelatina
300g indulcitor poate fi inlocuit cu zahar

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Jeleu de corcoduse

Features:
  • Fara Zahar
Cuisine:

Un jeleu traditional cu un mod de preparare modern.

  • 25 ore
  • Serves 8
  • Easy

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Imparţim compotul astfel: intr-o cana gradata punem 400 ml, iar in alta cana 1600 ml de compot. Cele 4 pliculete de gelatina se amesteca cu 400 ml de compot rece, iar in cei 1600 ml de compot punem indulcitorul lichid.

2
Done

Compotul si cu gelatina se pun într-o cratiţă groasă şi se încălzesc la foc foarte mic, amestecând continuu, până ce gelatina se dizolvă (compoziţia trebuie să fie călduţă şi nu fierbinte-fierberea distruge gelatina).

3
Done

Amestecam gelatina cu restul de compot, apoi pregatim doua forme: intr-o formă de sticla punem corcodusele crude şi turnam compot peste ele, iar în alta forma turnam compot simplu.

4
Done

Lasam jeleul in frigider 24 de ore.

Papile Gustative

Retete Gustoase pentru Papile Sanatoase

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Prajitura cu visine
next
Painici cu corcoduse

Add Your Comment