0 0
Painici cu corcoduse

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

500g faina de tip 650
55g untura de porc
10g coaja rasa de lamaie sau portocala o lingura
200ml apa la temperatura camerei
42g drojdie 1 cub
750g corcoduse fara samburi
bors pentru dizolvatul drojdiei

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Painici cu corcoduse

Features:
  • Fara Zahar
Cuisine:

O alternativa gustoasa la banala placinta.

  • 80-90min
  • Serves 4
  • Easy

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Faina se amesteca cu untura si coaja de lamaie, iar drojdia se dizolva in putin bors. Apoi framantam un aluat pe care îl lasam la crescut 20 de minute.

2
Done

Dupa ce a crescut, il impartim in patru bucati din care intindem 4 foi pe o suprafata de lucru unsa cu ulei. Pe foi punem corcoduse şi rulam fiecare foaie.

3
Done

Asezăm painicile intr-o tava cu hartie de copt si le intepam cu furculita. Coacem la foc mic timp de 35-45 de minute în cuptorul preincalzit (15-20 de minute).

Papile Gustative

Retete Gustoase pentru Papile Sanatoase

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Jeleu de corcoduse
next
File de biban cu piure de morcov si sparanghel

Add Your Comment