0 0
Pastrav cu sos meuniere

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Pastrav cu sos meuniere

  • 55 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Daca doriti garnitura de cartofi, se recomanda cartofii la tava. Sosul cald se toarna peste pestele scos de la cuptor.

Steps

1
Done
5 min

PREPARARE PASTRAV

Se spala pastravul si se presara cu sare si piper

2
Done
10 min

Se umple fiecare peste cu rosii si usturoi feliat si morcovi rondele

3
Done
5 min

In tava unsa cu ulei de masline se aseaza pestii si se stropesc cu suc de lamaie.

4
Done
35 min

Se adauga vinul alb si se baga la cuptor timp de 30-35 de minute la 180-200 de grade Celsius

5
Done

PREPARARE SOS MEUNIERE

Patrunjelul se spala, se scurge bine de apa, dupa care se toaca marunt.

6
Done

Untul se pune intr-o tigaie si se lasa sa se topeasca la foc mediu, se adauga patrunjelul tocat si zeama de lamaie.

7
Done

Lasam 2-3 minute, dupa care adaugam caperele , sare si piper dupa gust.

8
Done

Se amesteca totul bine, se mai fierbe foarte putin.

Papile Gustative

Retete Gustoase pentru Papile Sanatoase

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
sos Chimichurri
next
Medalioane de porc cu sunca afumata

Add Your Comment