0 0
Peste in crusta de susan

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 fileuri peste dorada, biban, somon, ton
20 gr susan alb
10 gr susan negru
2 linguri ulei
dupa gust sare si piper
100 gr piure de sfecla
50 gr piure de morcov
1 dovlecel
mix salata
PENTRU SOS:
75 ml ulei de masline
50 ml zeama lamaie
1 catel usturoi zdrobit

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Peste in crusta de susan

  • 45 min
  • Medium

Ingredients

  • PENTRU SOS:

Directions

Se serveste stropit cu sos.

Steps

1
Done
10 min

Se taie dovlecelul felii subtiri pe lung si se oparesc aproximativ 5 – 10 secunde. Apoi se scot in apa rece si se tin se racesc, apoi se scurg.

2
Done
10 min

Pestele se usuca si se da cu sare si piper. Se combina apoi susanul alb cu cel negru, apoi se trec fileurile de peste prin acest amestec.

3
Done
5 min

Pentru sos, se amesteca bine uleiul cu zeama de lamaie, se adauga usturoiul zdrobit si se mixeaza bine.

4
Done
15-20 min

Se prajesc fileurile in ulei, pe toate partile, pana se rumeneste susanul, apoi se scot.

5
Done
5 min

Se aseaza pe o farfurie piureul de sfecla si de morcov, un fileu de peste, feliile de dovlecel si mixul de salata.

Papile Gustative

Retete Gustoase pentru Papile Sanatoase

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Muschiulet de porc umplut
next
Gulas de vita

Add Your Comment