0 0
Peste cu sos de busuioc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

2 fileuri peste
4 catei usturoi
dupa gust sare si piper
1 lingura ulei de masline
6-7 frunze busuioc
100 gr smantana
dupa gust zeama lamaie
2-3 linguri ulei

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Peste cu sos de busuioc

  • 20 min
  • Medium

Ingredients

Directions

Pestele se serveste alaturi de sos si cartofi natur.

Steps

1
Done
15

Se condimenteaza pestele cu sare si piper dupa gust. Se aseaza in tava unsa cu ulei, cu pielea in jos. Se tine la cuptor 10 – 15 minute.

2
Done
3

Se piseaza usturoiul si se amesteca cu uleiul de masline, adaugand busuiocul tocat, sarea dupa gust si smantana. Se mixeaza bine si se picura zeama de lamaie dupa gust.

3
Done
2 min

Serveşti peştele alături de sos şi cartofi natur.

Papile Gustative

Retete Gustoase pentru Papile Sanatoase

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Crap cu ciuperci
next
Tort Martisor

Add Your Comment