0 0
Piure de cartofi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

500 gr cartofi
350 gr lapte
80 gr unt
100 gr parmezan ras
nucsoara
dupa gust sare

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Piure de cartofi

Cuisine:
  • 40 min
  • Serves 3
  • Easy

Ingredients

Directions

Steps

1
Done
30 min

Cartofii se curata de coaja si se fierb in apa cu putina sare cam 25 de minute sau pana cand intra usor furculita in ei.
Pentru variantele cu morcov sau mazare se pun la fiert toate legumele odata.
Dupa fierbere se scurg, se paseaza si se pun intr-o tigaie impreuna cu untul, parmezanul ras si un pic de nucsoara proaspat macinata.

2
Done
10 min

Intr-o tigaie separata se incalzeste laptele pana aproape de fierbere si se adauga apoi peste cartofii pasati. Se asezoneaza cu sare, se omogenizeaza bine si se serveste imediat.

Adi Iamandi

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Ratatouille
next
Rosii cu Caponata

Add Your Comment