0 0
Placinta cu gem de gutui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

10 linguri ulei
10 linguri zahar
10 linguri lapte
1 ou
1 plic praf de copt
2 plicuri zahar vanilat
cat cuprinde faina
2 linguri gris
gem de gutui
zahar pudra

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Placinta cu gem de gutui

  • 30 min
  • Medium

Ingredients

Directions

Steps

1
Done
5-10 min

Intr-un bol se amesteca oul cu zaharul, zaharul vanilat, laptele si uleiul. Se omogenizeaza apoi se adauga faina (cat este necesara pentru a obtine un aluat omogen) si praful de copt, amestecand pana se obtine o compozitie mai groasa. Se rastoarna pe masa de lucru si se framanta. Se imparte aluatul in doua si se intind doua foi.

2
Done
5 min

Intr-o tava tapetata, se aseaza prima foaie, se presara o lingura de gris, apoi se intinde gemul de gutui. Se presara inca o lingura cu gris si apoi se aseaza cea de a doua foaie.

3
Done
20-25 min

Se inteapa din loc in loc cu o furculita si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pana se rumeneste frumos. Se lasa sa se raceasca si se presara zahar pudra.

Papile Gustative

Retete Gustoase pentru Papile Sanatoase

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Tort cu crema de zahar ars
next
Chec aperitiv

Add Your Comment