0 0
Rosii cu Caponata

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rosii cu Caponata

Cuisine:
  • 55 min
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Steps

1
Done
15 min

Se spala si se curata toate legumele.
Se taie o rosie in felii de 6mm grosime si se coace usor pe gril. Se indeparteaza semintele de la celelalte rosii si se taie in cuburi mici.
Se taie si vanata in cuburi mici, se presara cu sare si se lasa la scurs. Dupa aceea se prajeste in ulei de masline.

2
Done
15 min

Ceapa, telina si dovlecelul zucchini se toaca si ele marunt. Se prajeste ceapa, alaturi de telina, in putin ulei de masline, pana devin usor aurii. Abia apoi se adauga zucchini si se soteaza usor. Se mai pun si caperele si mugurii de pin.

3
Done
25 min

Se adauga peste vanata si rosii, se asezoneaza cu sare si piper si se gatesc impreuna 20 de minute.
Spre final se adauga otetul, zaharul si fisticul. Capota se intinde pe feliile de rosii la grill si se garniseste cu busuioc si cimbru.

Adi Iamandi

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Piure de cartofi
next
Tarta cu corcoduse

Add Your Comment