0 0
Rulada din Piept de Pui cu Spanac

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Rulada din Piept de Pui cu Spanac

Se poate servi cu diverse garnituri, salate, sosuri, dupa plac

  • 125 min
  • Medium

Ingredients

Directions

Steps

1
Done
5-10 min

Se taie pieptul de pui in felii. Fiecare bucata de piept se bate pentru a se intinde si subtia. Se freaca cu sare si se da de o parte in asteptare.

2
Done
10-15 min

Se taie ceapa, ciupercile si usturoiul in bucati nu prea mici. Se pun in tigaie. Se toaca marunt, afumatura impreuna cu spanacul si morcovul si se pun in tigaie. Se adauga restul de sare, boia si piper dupa gust, busuiocul si circa 25 ml. ulei. Se amesteca si se da la foc. Se calesc pana se rumenesc usor si scade sucul propriu.

3
Done
5-10 min

Bucatile de piept se aseaza pe un fund de lemn sau plastic, petrecandu-se unul peste altul pe o margine, cca. 1 cm, asa incat sa apara ca o singura bucata. Umplutura calita se intinde pe suprafata pieptului, dupa care pieptul se ruleaza ca o clatita. Rulada formata se aseaza cu grija intr-o tava unsa cu ulei de masline. Rulada asezata in tava, se unge pe deasupra cu restul de ulei si se presara cu putina boia, iute sau dulce, pentru aspect.

4
Done
95 min

Se da tava la cuptorul, incins in prealabil la 180 grade, pentru cca. 90 min. Din 30 in 30 min, se scoate tava si se mai stropeste rulada cu uleiul din tava. In ultimul sfert de ora, rulada se poate stropi cu 100 ml. de vin alb si se poate unge, dupa plac, cu putin bulion.

5
Done
10 min

Se scoate rulada, se lasa sa se racoreasca cca. 10 min, dupa care se poata taia cu un cutit bine ascutit.

Papile Gustative

Retete Gustoase pentru Papile Sanatoase

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Peste A la Tataie
next
Sos de Hrean Cu Smantana

Add Your Comment