0 0
Tarta cu corcoduse

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

500g faina de tip 000
1 pachetel praf de copt
1 varf de cutit sare
1 lingura coaja de lamaie
200ml bors la temperatura camerei
100g indulcitor poate fi inlocuit cu zahar
50ml ulei de floarea soarelui
800g fructe proaspete corcoduse fara samburi

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Tarta cu corcoduse

Features:
  • De Post
Cuisine:

Un desert cu putine calorii.

  • 90min + 1h timp de racire
  • Serves 12
  • Medium

Ingredients

Directions

Steps

1
Done

Intr-un lighean punem făina cernută, praful de copt şi sarea, apoi punem coaja de lămâie şi amestecăm.

2
Done

Indulcitorul îl punem în borş, apoi turnăm borşul peste făină şi la urmă adăugăm uleiul şi frământăm un aluat elastic pe care îl lăsăm la odihnit 10 minute.

3
Done

Pe o suprafaţă de lucru unsă cu ulei întindem o foaie de aluat, pe care o aşezăm într-o tavă cu hârtie de copt. Punem corcoduşele peste aluat şi le împingem uşor.

4
Done

Coacem la foc mic timp de 50 de minute în cuptorul preîncălzit (15-20 de minute)

5
Done

Scoateţi şi lăsaţi să se răcească timp de o oră, apoi tăiaţi.

Papile Gustative

Retete Gustoase pentru Papile Sanatoase

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Rosii cu Caponata
next
Prajitura cu visine

Add Your Comment