• Home
  • Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a site-ului PapileGustative.ro

Site-ul PapileGustative.ro este creat si administrat de S.C. CristianOana Web Services S.R.L. Contact: [email protected]

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

PapileGustative.ro pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

PROPRIETATEA INTELECTUALA

Continutul, precum si designul site-ului PapileGustative.ro sau orice alt material care are legatura cu site-ul si este trimis catre dumneavoastra prin email sau orice alta modalitate (de exemplu: articole, newslettere, si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la “Continut site”), apartin site-ului si colaboratorilor sai (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine un acord scris din partea site-ului.

De asemenea, drepturile patrimoniale de autor asupra textelor, comentariilor, mesajelor etc. publicate de dumneavoastra pe site se transfera asupra site-ului de indata ce le postati. Dupa momentul afisarii acestora pe site, dumneavoastra continuati sa detineti drepturile morale de autor asupra lor. Implicit, dumneavoastra aveti in continuare dreptul de a folosi acele texte in orice mod doriti. Prin afisarea sau publicarea oricaror texte, comentarii, mesaje etc. pe site, ne acordati o licenta limitata, neexclusiva, de a folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui textele respective.

UTILIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Puteti copia si printa Continutul site-ului doar pentru uzul dumneavoastra personal, fara a avea vreo intentie comerciala. In orice alte cazuri, continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise pot fi trimise la adresa de email: [email protected].

SUSPENDAREA ACCESULUI

Site-ul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la Continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

PapileGustative.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.

Site-ul PapileGustative.ro nu garanteaza in nici un fel acuratetea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. PapileGustative.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obtine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site si nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.

PapileGustative.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.

PapileGustative.ro nu poate fi tras la raspundere pentru materialele (contractele) prezente pe site, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele si informatiile continute in acest site sunt furnizate in scop de informare generala, nefiind insotite de nici un fel de garantii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

PapileGustative.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

PapileGustative.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile si politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.

LEGEA CARE GUVERNEAZA ACORDUL

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim!